Magic koffie makers en de specialiteiten

0
2884
Magic koffie machine

Magic Koffie Makers, Manly
Kwaliteit Shoarma, rock muziek en een komen en gaan van koffiebonen? Je bent net gestopt in Magic Shoarma en koffie Manly. Pak een kruk en laat je vermaken.

Magic koffie

De meesten van ons hebben in onze leven maar weinig ervaring met het eten van Shoarma en de combinatie koffie drinken . Maar Er zijn er die ergens in hun jonge jaren uit een club struikelden en in een taxi vielen en waarschijnlijk was dat te alleen te wijten is aan één glas whisky of bier.

Luister. Er is een heel duidelijk verschil tussen de Shoarma om 3 uur op de hoek van de straat en de Shoarma die je eet bij Magic koffie Makers. De kwaliteit van het vlees is super goed, Magic Koffie Makers maakt gebruik van 24-uurs service en top kwaliteit rundvlees. Het is de vraag waar je nu eet en heerlijke koffie drinkt De Magic koffie makers is een top tent waar ook nog een heerlijke rock muziek gedraaid word.

Magic Koffie makers

Wat zijn de faciliteiten bij de Magic koffie Makers te doen.

De sfeer: veel ruimte, een ruimte om tot rust te komen en een ruimte met goede muziek plus kwaliteitsvoedsel wat je niet bij een ander café vindt.

Ideaal voor: Een koffie stop in de morgen, een gekoelde lunch, of een plek om zaken te doen met je zakenrelatie.

Probeer de … Wortel- en kokosnootjes, met yoghurt, verse honing & gekruide walnoten,

Voor maar (€ 6,25)

Terzijde … Als je niet zeker weet welke koffie je wil proberen, dan helpen we je graag met een goed advies. Neem rustig de tijd we hebben nu ook gratis WiFi.

Vind ons op Facebook: Magic Koffie Makers

 

koffie makers

Een broodje Shoarma is niet de enige ongebruikelijke wat hier op het kleine menu kaartje staat. We concurreren met verschillende etenswaren zoals, wortel en kokosnootjes of zelfgemaakte Chocolade pasta (kan u het betere chocolade pasta opnoemen dan ons huis gemaakte versie? Dit menu is gespecialiseerd voor de gezondste mensen onder ons. Vergeet niet de Ruby ​​Brooleed grapefruit te proeven het is als een extra voor uw maaltijd, Verkrijgbaar in gehele of halve porties, het wordt gemaakt uit een gemalen suiker- en kruidenmix en ziet er zacht en gesmolten uit, kleverig en soepel”, Het water loopt je in de mond als je het alleen maar ziet.

Bo, die al een café onder zijn toezicht heeft (De Koffie Royal in Mosman), is zeer duidelijk over wat hij wil … en wat hij niet wil. “Ik wilde geen meer spek met eieren op het menu zien,” zei hij, met nauwelijks verborgen minachting. “Ik zag geen tomaten en salades zien. Ik wilde geen bruine bolletjes. Ik wilde hele hele koffie assortiment dus echt wat nieuws voor het publiek.

Wat hij eigenlijk gedaan heeft – naast een hele waaier van menu’s onder één dak – brengt hij een heel koffie assortiment naar Manly als geheel. Op een bepaalde dag van de week vindt u acht, negen, tien verschillende koffie types op het menu: Zoals de zeven zaden van Amsterdam, Kalverstraat in het centrum en lokale andere favorieten zoals het Albert Kuip Broodje. Vandaag is het internationale contingent vertegenwoordigd voor speciale koffie bonen uit San Francisco, maar volgende week is het misschien koffie Kenia. Of Columbia. Bo zal je via sociaal media het laten weten, dat word weer een een vrolijke vervolg.

Bo zeg in de loop van de vele jaren dat hij de Magic koffie Roasters bezit en al veel bekende langs zijn geweest om te genieten van zijn wereld bekende koffie.ook aan de muren hangen daar de stille getuigen van je ziet daar poster hangen van de pop ster snoop doggy dogg en BB King zij hebben in een ver verleden hier nog wel eens een nummertje laten horen het publiek vond het geweldig zoals dat op de posters en foto’s te zien is.
Bo vind dat dit soort momenten niet mogen verloren gaan en dat maak zijn Magic Koffie Makers ook zo bijzonder Bo vind dat het tegenwoordig al moeilijk is om goede rockartiesten in zijn Magic Koffie Makers te krijgen zijn.

De muziek mag niet verloren gaan De enige decoratie in deze enigszins geringe ruimte is een enorme zwart-wit poster van Chris Cornell van Soundgarden-records die in 1991 een unplugged versie speelde. Het lijkt op een ideale ruimte om een ​​beetje lokale kunst te laten zien, maar er zijn ook hoepels om door te springen.

Hij erkent dat de ruimte iets meer nodig heeft, maar heeft nog niet helemaal uitgevonden wat precies. Ondertussen heeft u een beetje van de Amsterdam vibe mogen ervaren mogelijk dat hij met deeltafels en vetplanten die de beton-en-leidingenruimte gaat opvullen. Het voelt alsof het de perfecte plek is voor een vrijdagmiddag drankje of een heerlijke kop koffie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here