koffiemachines voor zakelijke en consumenten markt

0
3062
Illy koffie machine

Koffie is een wereldwijd handelsgoed voor de Europeanen waarvan de Britten die ongeveer z’n 70 miljoen kopjes koffie per dag drinken het grootste aandeel daarin hebben. Geen wonder dat er in de westerse wereld zoveel koffiemachines zijn waaruit gekozen kan worden! Koffiemachines zijn in de loop der jaren geëvolueerd zijn met nieuwe technologieën, nieuwe functies, smaken en ontwerpen die voldoen aan de behoeften van de consumenten. Deze tak van de koffie industrie is bloeiend en dit is doorgegroeid in tot in de keukens van huishoudens. De nieuwste koffiemachines zijn ontworpen om verschillende smaken en aroma’s tot stand te laten komen en het geeft een voorliefde voor de gewone consument, Daarmee kamen er ook meer verschillende soorten koffie op de markt zoals espresso’s en koffie latte bijvoorbeeld.

De keuze is vandaag de dag enorm welke koffiemachine zou je moeten kopen, er zijn er die hebben heel veel functies, verschillende merken en ontwerpen met speciale instellingen en dergelijke, de keuze voor de consument is al vaak moeilijk genoeg. De eerste stap bij het kiezen van het juiste koffiezetapparaat ligt ook aan hoeveel geld je er voor uit wil trekken. Daarnaast kijk je welke soorten koffie je er mee wil maken en natuurlijk de afmetingen van een koffie apparaat omdat je in een keuken of personeels kantine aan bepaalde maten gebonden kan zijn. Ook is het van belang om te kijken hoe makkelijk het apparaat schoon te maken is. Zelf zou ik ook nog naar de service van een merk kijken.

Het Ontwerp
Wanneer u een koffiemachine op kantoor of huis zou willen hebben, kunt u het ontwerp afstemmen op het interieur van de keuken of ruimte op kantoor waar het apparaat moet komen? Veel koffiemachines hebben we in verschillende kleuren en sommige zelfs met verwisselbare displays, zodat u de uitstraling gemakkelijk kunt veranderen. Als u zich wilt oriënteren op een bepaald ontwerp kan je tegenwoordig het allemaal vinden op het internet in bijvoorbeeld Google zoek machine en dan in afbeeldingen.

De Prijs
De prijs is altijd een cruciale factor voor iedereen die een koffiemachine koopt. Welke machine kan je veroorloven en wat is je budget? Soms Is het de moeite waard om dat beetje extra te besteden om een beter smakende koffie te krijgen? Zeker wanneer het voor het kantoor is en aan de vraag voldoet is een prijsvriendelijk apparaat wenselijk De prijzen van een degelijk apparaat kunnen wel verschillen tussen de 30 en 500 euro De juiste prijzen zijn natuurlijk ook weer te vinden op het internet en in de Google zoekmachine.

Drank keuze.

Thuis hebben gezinnen vaak verschillende drank apparaten met verschillende smaken voor de kinderen die van warme chocolade houden en oma die van haar koffie houdt. Daarom is een drankmachine die geschikt is voor al hun behoeften de fijne keuze. Als alternatief, zou een gecombineerd apparaat voor beide keuzes perfect zijn zoals een gespecialiseerd en gastronomische koffieapparaat.
Een koffie apparaat voor uw bedrijf kan nog belangrijker zijn omdat daar de behoefte aan meer drankje vaak hoger is, denk hierbij bijvoorbeeld aan de drankjes koffie gewoon maar ook latte of cappuccino, cappuccino’s, mochaccino’s, thee, soep of warme chocolademelk. Een drank/koffiemachines zijn van verschillende merken beschikbaar zoals bijvoorbeeld Illy, Senseo, Nestle, D.E en Fortune Coffee Deze bedrijven kunnen u goed voorlichten wat u het beste kan gebruiken op kantoor of werkplaats. Heden te dage word er gebruik gemaakt van revolutionaire technologie waardoor gemakkelijk het apparaat kan bijvullen of schoonmaken ook de kunststof onderdelen zijn eenvoudig uit te wisselen wanneer dit nodig mocht zijn.De levensduur van de onderdelen is aanzienlijk door de hoge kwaliteit van materialen die gebruikt worden in de drank of koffiemachines.

Zorgen vrij.
Een degelijk koffieautomaat is even belangrijk zeker in onze drukke hectische levensstijl. Veel mensen verkiezen een koffiezetapparaat die geen dagelijkse schoonmaak nodig heeft, dus kies voor een zelfreinigende machine dat is een populaire keuze. Veel modellen bieden ook een pauze of een spoelfunctie die u toestaat om het koffieproces te onderbreken, Met een ingebouwde timer kunt u de machine zo programmeren dat de automaat koffie voor u zet voordat u ‘s ochtends wakker wordt. Deze machines zijn makkelijk in het gebruik. Ze zijn geweldig als je veel koffie drinkt of een grote menigte wil bedienen. U kunt ook een pot per keer uitschenken.Style koffie machine

Geschiedenis van de koffiezetapparaat
Veel mensen houden van warme dranken, vooral koffie. We weten allemaal dat koffie een energieverbruik geeft en je op de koude winterdagen opwarmt. Maar wat zou de geschiedenis van koffieautomaten zijn zonder deze machines, koffie drinken zou dan niet zo populair zijn.
De vroege Egyptenaren waren de eerste mensen die koffie te gebruiken, alhoewel de Koffieboon afkomstig was in Afrika en snel verspreidde naar buurlanden zoals Arabië en Egypte. De eerste bereidingswijze was om de bonen op een open vuur te roosteren en daarna werd er kokend water voor consumptie aan toe gevoegd.
De geschiedenis vertelt ons dat koffie werd beschouwd als een soort wijn, die gebruikt werd om te ruilen en te onderhandelen. Het werd gebruikt op een soortgelijke manier als de handel met druiven, koffie was ook een bron van energie die warmte gaf voor de meeste mensen, maar sommigen dronken het omdat ze ook gewoon van de smaak hielden.

Faemal Emblema Machine

De heer, genaamd Mr. Laurens, investeerde als eerste in een koffiezetapparaat in 1818, die er voortdurend wijzigingen aan doorvoerde en ons mee nam naar de koffiemachines die we vandaag de dag zien. Gekwalificeerd voor zowel mannen als vrouwen, is de koffieautomaat door de jaren heen een betrouwbaar, en makkelijk te gebruiken product geworden.
Koffie zetten werd gedaan in.
Het koffie zetten werd ook al gedaan door de Turken in 575 A.D, maar het was pas in 1818 toen de eerste (koffieperkolator is koffiezetapparaat) werd gemaakt. Deze koffiepot werd bekend als de ‘cowboy pot’ omdat zoveel cowboys hem gebruikte. Tussen de jaren 1835 en 1850 begonnen koffiezetapparaten de markt volledig te verzadigen In het jaar 1890 begon de Manning-Bowman een Percolator in de Verenigde Staten te verkopen. Deze percolators waren gemaakt met een linnen doek die na elk gebruik schoongemaakt moest worden.
Het was pas in 1912 dat een papieren filter uiteindelijk werd ingevoerd, waardoor koffiezetapparatuur een stuk makkelijker werd voor iedereen, omdat het opruimen zo veel makkelijker was en in 1960 werden disposable filters ingevoerd.
Het was 1972 toen koffiemakers echt grote stappen maakte in de ontwikkeling met dank aan de heer Coffee die zijn automatische druppelproces met wegwerpfilter uitvond. Vandaag is Mr. Coffee nog steeds het bekendste koffiezetapparaat ter wereld, vooral omdat bedrijven altijd aan de behoeften van de consument past.
Bedrijven als Senseo en Braun hebben een sterke reputatie op het gebied van innovatieve koffiemachines ontworpen en modellen. Enkele van de kenmerken die deze bedrijven momenteel in koffiezetapparaten bevatten, omvatten ingebouwde water filtering systemen met innovaties op het gebied van energie-efficiëntie.
Koffie blijft groeien in populariteit en vraag. Ongeacht waar u in de wereld bent, zie je zeker dat iemand een kopje verse koffie geniet. Koffie machines worden nu gevonden in veel huizen en kantoren met honderden fabrikanten die elk jaar nieuwe modellen produceren, waaronder Braun, Senseo, Krups en Pod. Ze hebben allemaal hun eigen eigenschappen, smaken en alle biedingen om mee te concurreren met de heer Coffee. Een ding is zeker, met meer concurrentie komen lagere prijzen en meer keus voor de consument en dat is prettig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here