Beste Koffiebonen 2016

0
3695
beste koffiebonen 2016 - Dit zijn de beste koffiebonen ter wereld, volgens een manager van een populaire koffie-startup!

Dit zijn de beste koffiebonen 2016 ter wereld, volgens een manager van een populaire koffie-startup!

Terwijl het gezegde luidt dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, is voor veel mensen (inclusief mijzelf), je eerste slokje koffie het belangrijkste deel van de ochtend.

We hebben allemaal onze voorkeuren op zwart versus room en suiker, warme koffie versus ijs of koud brouwsel, maar wereldwijd verenigende cafeïne verslaafden zijn dol op een hoogwaardige koffieboon.

Ik sprak onlangs met en chef marketing officer, van een koffie groothandel dat is gespecialiseerd in koude brouw fusten. Ik stelde hem wat vragen over de koffiesector, met name waar hij dacht dat de beste koffiebonen 2016 ter wereld op dit moment vandaan komt.

“In mijn gedachten komt de beste koffie meestal uit Ethiopië, waar koffie begon,”  “Natuurlijk zijn er enkele absoluut verbluffende koffiesoorten uit Latijns-Amerika en andere landen in Afrika, maar volgens mijn ervaring brengen de klimaat- en koffiecultuur, culturen in Ethiopië consequent producten met een verbazingwekkende natuurlijke smaak op de markt. geroosterde Ethiopische koffie is over het algemeen meer thee-achtig en zoet, met tonen van bessen en ander fruit die gewoon door de beker zingen. ”

Hieronder heb ik wat koffie-opties uit Ethiopië verzameld die je online kunt kopen. Als je op zoek bent naar een nieuwe boon om te malen voor je ochtend kopje, overweeg dan om een ​​van deze drie eens te proberen.

Dark Roast Arabica Coffee van Koffee Kult

Dark Roast Arabica Coffee van Koffee Kult

Deze Arabica dark roast van Kult Koffee heeft meer dan 1.100 beoordelingen op Amazon en een gemiddelde waardering van 4,5 / 5 sterren, wat een vrij goed vertrouwen is als je je koffie drinkt.

Ethiopië Yirge Cheffe van Brooklyn Roasting Company

Ethiopië Yirge Cheffe van Brooklyn Roasting Company

Volgens MOND is deze Ethiopische Yirge Cheffe helder en schoon, met een lichte smaak van citroenschil. Als een bonus is koffie van Brooklyn Roasting Company verpakt in stalen blikjes, wat betekent dat je het gemakkelijk kunt recyclen als je klaar bent met malen.

Organische Ethiopiër van Equal Exchange

Organische Ethiopiër van Equal ExchangeEqual Exchange werkt al 25 jaar aan het ondersteunen en aanmoedigen van Fair Trade in koffie, thee, chocolaatjes en meer. Op zijn site gaat het bedrijf prat op zijn directe werk met coöperaties, waardoor Equal Exchange de beste bonen bij elke oogst kan kopen.

Ethiopische Sidamo Guji van Fresh Roasted Coffee

Ethiopische Sidamo Guji van Fresh Roasted Coffee

Fresh Roasted Coffee vermeldt dat het Ethiopische aanbod aardachtige tonen bevat, evenals tonen van kersen en aardbeien. Zoals de naam al aangeeft, belooft het bedrijf dat de bonen direct voor het verpakken worden geroosterd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here