Koffie houdt paren samen voor jaren

0
2885
ouder echtpaar drinkt koffie

Jonathan en Maria vierden hun gouden huwelijksverjaardag vorige week. De grote gelegenheid werd georganiseerd door hun kinderen en kleinkinderen die van over de hele wereld kwamen om de gelegenheid te vieren. het grote twee verdiepingen herenhuis was versierd met verse bloemen en orchideeën, evenals satijnen linten en ballonnen. De trappen, het dek en de wanden werden verfraaid met gewaardeerde familiefoto’s van meer dan vier of vijf decennia geleden toen het echtpaar trouwde, en in verwachting waren van hun eerste kindje, jaren later hadden ze in totaal vier schoolgaande kinderen. Op de foto,s aan de muur is te zien dat het twee zonen zijn en twee dochters De ouders keken altijd vol trost naar de foto,s van hun kinderen en denken nu met een gelukkig gevoel terug aan deze fijne tijd, inmiddels zijn zij groot ouders geworden en genieten ze samen van alle kleinkinderen die dagelijks bij hen vol energie over de vloer komen en spel in de grote tuin

gouden huwelijksverjaardag

Jonathan en Maria

‘S Avonds werd een schitterend groot feest georganiseerd en het was helemaal compleet met heerlijk eten en drinken, we hadden veel plezier, er was een eerbetoon aan het gerespecteerde bejaarde echtpaar, waarin de herinneringen van hun prachtige levens reis werden gedeeld. Het was tijdens dit eerbetoon dat een van de kleinkinderen het bejaarde echtpaar vroeg over hun geheim delen van het gelukkige getrouwde leven. Hierop antwoorden Jonathan en Maria wij hebben elkaars wederzijds vertrouwen en respect, dit is een belangrijk onderdeel van een goed huwelijk daarnaast vullen zij elkaar aan in bijvoorbeeld verschillende interesses die zij samen hebben. Ook gaven ze mee dat het samen genieten van de kleine dingen des levens voor hen van groot belang was en nog steeds is. Verder gaven zij aan dat een klein detail van hun geluk was dat ze vaak samen op de veranda zaten te genieten van een heerlijke kop koffie en hierbij heerlijk zaten te kletsen, soms over lichte dingen maar soms ook over de diepere betekenis van het leven.

Koffie industrie

kopje koffie glazenwassen

Jonathan wist de menigte soms behoorlijk aan het lachen te krijgen en buren, vrienden, familie en kennissen lachten zich rot om zijn grappen en grollen, Maar uiteindelijk wist het oudere paar zelf heel goed waarom zij een lang en gelukkig huwelijk hadden. Na de toespraak gingen zij wederom zitten om te genieten van heerlijke koffie, veel van de genodigden voelden het als een gelukkig moment. en dit te delen met hen. Natuurlijk was het niemand van de kennissen ontgaan dat Jonathan vele jaren in de koffie industrie had gewerkt hij had daar een speciale functie gehad waar hij als hoofd van een afdeling veranderwoordgelijk was voor de vele variaties van koffie en melanges. Hij vertelde veel over zijn werkzame periode bij de firma Boresha international waar hij verschillende nieuwe soorten koffie voor de wereld markt had ontwikkeld. Nu had hij voor de genodigden ook veel verschillende soorten koffie uit gestald en hen laten proeven. Desalniettemin is Jonathan nu gestopt met werken en geniet hij van een wel verdient pensioen maar hij blijft op zijn oude dag toch nog erg begaan met de firma met zijn heerlijke koffie product. Boresha International is een wereldwijd bedrijf dat gelooft in het creëren van gezonde en lekkere koffievariëteiten voor zijn klanten. Zonder twijfel hebben Maria en Jonathan al die jaren zich vastgehouden aan de Boresha koffie met zijn verschillende koffievariëteiten.

Jonathan en Maria hebben tijdens het vieren van hun trouwdag vele mensen in hun nabijheid laten kennis maken met de heerlijke koffie varianten van Boresha international en verder drongen zij er op aan om een bewust leven te leiden en goed voor gezonde voeding te kiezen, zodat een ieder ook een lang leven voor zich heeft, Jonathan en Maria bedankte iedereen die op hun trouwdag aanwezig waren en het feest duurde nog tot in de late uurtjes.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here