Eigenschappen Saeco Incanto Espressomachine

0
3059
Saeco Incanto Philips

De Saeco Incanto type HD8911/01 is een zeer mooie koffiemachine met een mooie zwart lux glimmend uiterlijk, Hij is gemaakt door Philips en beschikt over een roestvrije afwerking rondom. De afmetingen van deze machine zijn breed 22,1 centimeter bij 43 centimeter diep bij 34 centimeter hoog.

Saeco Incanto HD891101

Meer Details 

Ik zal voor u nog meer details uit de doeken doen, want met deze mooie machine waar je de heerlijkste koffie mee kan zetten gebruik je gewoon de voorgemalen koffiebonen of hele koffiebonen hij heeft namelijk een een bonenreservoir van wel 250 gram. Het water reservoir heeft een afmeting van 1,8 liter. de druk waar mee hij het water pompt is 15 bar.

Saeco afmetingen

Het verbruiksvermogen

Kortom een zeer mooie machine met een verbruiksvermogen van 1850 Watt, Ander bijzonderheden zijn dat de machine in Europa geproduceerd is en bij verschillende elektronica kunt u hem verkrijgen, Verder nog een bijzonderheid is dat deze koffie machine een water filter aan board heet waardoor u pas de machine na z’n vijfduizend kopje hem pas schoon hoeft te maken. Kortom een super fijne machine voor een heerlijke kop koffie keer op keer. De prijs voor deze machine ligt zo rond de €399,-

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here