Haal het beste uit je koffie op het werk!

0
3155
Koffie op het werk is erg slecht

koffie op het werk is over het algemeen zeer slecht te drinken!

Als je veel geluk hebt, zit je waarschijnlijk op een kantoor dat koffie heeft ergens tussen ‘drinkbaar’ en ‘darmslepend’. Gebruik deze koffiegids om de kwaliteit van uw kantoorkoffie-ervaring te verbeteren.

Op het werk koffie drinken is over het algemeen vrij vreselijk te drinken. De aanschaf van een kwaliteit koffiezetapparaat, kwaliteitskoffie en het orkestreren van de twee in een schijn van orde is blijkbaar vrij laag op de lijst van prioriteiten voor de meeste managers. De volgende tips helpen u bij het opstellen van de “standaard” -instellingen en maken er daarnaast het beste van en bieden alternatieven als de standaard-setup die gewoon te vreselijk is om zelfs te bewaren.

Reinigen van de koffiemachine:

dit is uw absolute eerste opdracht. Heb je ooit iemand het koffiezetapparaat zien schoonmaken? Nee, dat heb je niet. U gaat er vanuit dat het koffiezetapparaat nooit is schoongemaakt. Als het er oud genoeg uitziet om cafeïne houdende drijfmest te hebben uitgesmeerd tot wrede arbeiders uit het Koude Oorlog-tijdperk, dan moet je aannemen dat er nog steeds de funk van ranzige koffie uit het reagan-tijdperk op zit.

Hoe maak je een koffiezetapparaat schoon?

Er zijn twee principiële vijanden van goede smaak die zich verbergen in een niet-gereinigd koffiezetapparaat. Mineralen uit het water en olie – die ranzig worden – van de koffie die zich in de machine ophoopt. Je hebt een zure vloeistof nodig om de misselijkheid te zuiveren. Je kunt een reiniger aanschaffen die speciaal is gemaakt voor koffiezetapparaten, maar in alle behalve de meest gruwelijk verwaarloosde koffiemachines zou het voldoende moeten zijn om azijn te gebruiken dat veel goedkoper is.

Meng 1 deel witte azijn tot 2 delen water. U moet genoeg mengen om het reservoir van de machine in 1 keer te kunnen vullen. Gooi een filter in de machine en voer de oplossing die u gemaakt heeft erdoor. U moet dit minstens één keer doen, maar we raden u aan dit een aantal keer te doen totdat het water in de pot helder is. Voor een bijzonder vuile machine`s krijg je een paar potten met een smerig theekleurig water. Volg de reinigingsprocedure door schoon water door de machine te laten lopen tot het water geen azijngeur meer heeft, meestal zouden twee keer spoelen voldoende moeten zijn. Op dit punt moet een keer per maand spoelen met azijn en water om de machine netjes en schoon houden. Met een schone pot koffie kunnen we doorgaan met de daadwerkelijke koffieproductie.

De koffie op de juiste manier zetten:

als u al iets leest over de koffie- en koffievoorbereiding, vindt u nogal wat meningen. Als het gaat om eenvoudig koffiezetten met een gewone koffiekan, zijn de dingen behoorlijk gesneden en droog. Er zijn vreselijke manieren om koffie te maken en de manier om goede koffie te zetten die iemands dikke darm niet van slag maken of ze proberen te doden.

Gebruik de beste koffie die je kan krijgen, overtuig je kantoormaten om eventueel te helpen, of haal het budget van het kantoor weg, enz. Je hebt geen koffie nodig die door engelen is geplukt en gemalen door een Italiaanse bonenmolen van € 1000, maar koffie kopen bij een lokale koffiebrander en weggaan met een aantal generieke, vacuüm verzegelde zakjes die elke maandag worden afgeleverd door dezelfde persoon die de wc-papiervullingen aflevert en de kleedjes schoonmaakt, zal een heel eind naar een betere smaak leiden.

Gebruik niet te veel koffie!

Als je de mand naar boven vult, wordt slechte koffie niet beter. Sterker nog, het zal slechte koffie slechter maken. Goedkope koffie heeft meestal een hoger cafeïne gehalte en niet zo veel smaak. Meer in de koffiepot stoppen betekent gewoon dat meer van de smerig smakende en met cafeïne ingesmeerde spoeling in je onderbuik komt. Een eetlepel koffie per kopje koffie dat moet worden gezet, dit is prima. Minder dan een lepel gebruiken zal de koffie waterig maken en zal het er niet beter op worden.

Laat de koffie niet op de warmhoudplaat zitten!

Dit is hoe zelfs goede koffie wordt gereduceerd tot een taai smakende vuilnisbelt. Als je het op de hete plaat laat liggen en ons vertrouwt dat die plaat genoeg heet is om koffie te ruïneren, zal dat ertoe leiden dat de koffie overmatig wordt gezet en in een bittere puinhoop wordt gedistilleerd. Als u uw kantoor niet kunt overtuigen om te betalen voor een thermische karaf, zoals de koffie machines die zich zelf kunnen bijvullen deze ziet u meestal bij koffiehuizen en koffiekiosken op het vliegveld, dan wilt u op zijn minst investeren in een klein thermosflesje zodat u de waarde van uw dag kunt bewaren van koffie veilig van de hete plaat.

Vindt 1 van de betere koffiezetapparaten:

als u ooit de tijd neemt om te kijken wat er in de loop van de dag met een arme koffiepot gebeurt, zult u versteld staan. Mensen zetten de pot leeg en laten de koffiedik achter en bakken direct op de pot. Ze vullen de mand, ze verpakken het land als tabak, kauwen het kraanwater warm en gieten het in het reservoir. De meeste mensen zijn vreselijk in het maken van koffie, ondanks hoe eenvoudig het proces eruit ziet. Als je zin hebt om goede koffie te krijgen op je werk, moet je misschien de last dragen van de kerel of de gast die de koffie maakt, alleen al om het afval dat iedereen maakt te vermijden. Als je het geluk hebt gehad om je baas te laten betalen voor een thermische karaf, dan zal dit je werk gemakkelijker maken.

Wanneer de knoop door te hakken of toch zelf de koffie blijven maken:

misschien zal het goed gaan wanneer u de staat van slechte koffie op uw kantoor laat zien. “Mijn God Johnson, je hebt gelijk! De koffie is verschrikkelijk hier in de buurt, ik sta erop dat je ons een respectabele koffiepot gaat kopen en de beste koffie die je kunt vinden.” Misschien kun je je baas en collega’s aan boord krijgen door een paar euro per maand in te zamelen om betere koffie en een thermische karaf te kopen om het de hele dag warm en fris te houden. Als het niemand iets kan schelen – en sommige mensen vinden het een punt van trots en intestinale vastberadenheid dat ze vieze koffie drinken – dan staat u er alleen voor.

Op dit punt is de beste gok, omdat je voor jezelf gaat zorgen en niet betaalt om een ​​leger van arbeiders met premium koffie van brandstof te voorzien, zou zijn om thuis te brouwen en je koffie in een hoogwaardige thermoskan te brengen. Behalve dat, als uw kantoor op verzoek een warm water op aanvraag heeft, u in de koffieruimte kunt tikken, kunt u dat gebruiken om uw koffie te zetten met behulp van een French press of AeroPress.

Ten slotte, of u nu het meeste haalt uit uw “standaard” kantooropstelling of uw eigen koffiezet uitrusting meeneemt van thuis. Wij hopen dat u wat heeft gehad aan onze koffiezet gids!

Heeft u uw eigen tips, trucs of verhalen over het zetten van kantoorkoffie om te delen? Laten we ze horen in de reacties hier beneden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here