4 Super tips om meer uit je koffie te halen op kantoor!

0
2993
koffiedrinken op het kantoor

Hieronder vindt je 4 handige tips voor koffie op kantoor!

Drinken jullie veel koffie op kantoor? Voor velen is koffie een analoog gelijk aan de benzine van de werkplek, altijd nodig om vooruit te blijven gaan. Of u nu zelf een koffiedrinker bent, of uw collega’s of uw medewerkers graag koffiedrinkers zijn, u wilt waarschijnlijk een koffiezetapparaat bij de hand hebben op kantoor wat lekkere koffie kan zetten.

Zelfs in het uitzonderlijke geval als u een personeelslid heeft dat totaal geen koffiedrinker is, kan het nuttig zijn om uw gastvrijheid aan een gast te tonen door hen hun favoriete drankje te serveren.

Er zijn veel koffiezetapparaten op de markt beschikbaar, dus er is er zeker een die past bij de behoeften van uw kantoor. Maar welke? Wij zullen u helpen uw behoeften te analyseren voor het drinken koffie op het werk, een greep te krijgen op de beschikbare opties en hopelijk u klaar te laten staan ​​om het perfecte koffiezetapparaat voor uw kantoor te vinden.

Koffie en de kantooromgeving

Afhankelijk van het aantal koffiedrinkers dat je als medewerkers hebt en van de algemene cultuur rondom je kantoor, kan koffie de neiging hebben om letterlijk te worden verslonden zodra de laatste druppel zijn laatste druppel heeft gedruppeld of de neiging heeft om in een verwaarloosde pot oud te worden. De manier om beide problemen op te lossen is door het juiste moderne koffiezetapparaat te selecteren!

De geïsoleerde roestvrijstalen karaf koffiepot is misschien wel een van de beste investeringen die een kantoor kan doen kwa koffiezet apparatuur. De koffie kannen en potjes met dun glazen koffie vervangen door hoogwaardig, duurzaam dubbelwandig vacuüm geïsoleerd roestvrij staal, deze formidabeler koffiekannen bieden de mogelijkheid om uw koffie urenlang warm te houden nadat deze is gezet.

Op kantoor kan dit tijd, geld en koffie besparen! In plaats van een koude of verbrande pot koffie uit te gooien en een nieuwe te maken (koffie, elektriciteit, water, tijd en geld verspillen), houdt de geïsoleerde karaf de koffie zo warm en drinkbaar het lijkt net alsof deze vers werd gezet. Dit brengt extra besparingen met zich mee door de noodzaak te verminderen door de ​​verwarmende functie op het koffiezetapparaat te gebruiken, die het vermogen heeft om uw koffie te verhitten, zonder elektriciteit te verspillen en zelfs een brandgevaar kan vormen.

Denk aan efficiëntie – Grootte is toch wel belangrijk

Hoeveel mensen op uw kantoor drinken echt koffie? Het is een essentiële vraag bij het kiezen van het koffiezetapparaat op kantoor, want u moet goed kijken naar het aantal kopjes dat u tegelijk kunt zetten.

Als u slechts een klein kantoor of een paar koffiedrinkers heeft, kunt u waarschijnlijk wegkomen door te kiezen voor standaardopties van 12 tot 14 kopjes die beschikbaar zijn op de meeste standaard koffiezetapparaten. Als je echt maar één of twee koffiedrinkers hebt, kun je zelfs wegkomen met een koffiezetapparaat.

Koffiemachines zijn ook beschikbaar die een enkelvoudig kopje koffie zetten, brouwstations bevatten met een traditionele karaf optie die ook op dezelfde machine is geïntegreerd, zodat u slechts één kopje voor uzelf kunt halen of een pot voor bezoekers kunt opwarmen.

Aan de andere kant,, als je een bijzonder groot kantoor hebt (of een aantal zwaardere koffiedrinkers), is het misschien de moeite waard om naar commerciële koffiemachines te kijken. Zelfs de instapmodellen voor commerciële koffiemachines zijn in staat om meerdere liters koffie per uur te brouwen en om koffie langdurig warm te houden en te bewaren. High-end commerciële koffiemachines, zoals die op luchthavens en restaurants worden gebruikt, kunnen genoeg koffie leveren om zelfs aan de grootste kantoorbehoeften te voldoen, en zijn waarschijnlijk ver boven de behoeften van de meeste koffie drinkende kantoorlocaties.

Een groot koffiezetapparaat of uw koffie diversifiëren?

Als u een grote kantoorruimte met veel koffiedrinkers heeft en overweegt te investeren in een groot koffiezetapparaat, overweeg dan de mogelijkheid om te diversifiëren door meerdere kleinere koffiezetapparaten te kopen.

U kunt mogelijk meerdere kleinere koffieproducenten van hoge kwaliteit krijgen die beter voldoen aan de behoeften van uw kantoor dan u op een enkele grote eenheid zou hebben uitgegeven. In sommige situaties is uw kantoor misschien meer thuis bij meerdere kleinere eenheden, vooral als er meerdere gebieden in het kantoor zijn die handig zijn voor een koffiezetapparaat.

Afgezien daarvan heeft het soms de voorkeur om meerdere potten tegelijk te kunnen maken en altijd koffie te zetten. Maar vooral, met meerdere koffieautomaten bij de hand, zul je nooit een catastrofale koffiecrisis tegenkomen wanneer een storing toeslaat.

Natuurlijk kunnen het gemak en de kwaliteit van commerciële koffieproducenten met een grote capaciteit voldoende zijn om op te wegen tegen deze (potentiële) voordelen. Het hangt allemaal af van de specifieke behoeften van uw kantoor en zijn personeel.

Selecteer uw koffiemachine voor op kantoor uit!

Het belangrijkste onderdeel van de selectie van uw koffieautomaat draait volledig om hoe goed het kan voldoen aan de koffieconsumptiebehoeften van de medewerkers van uw kantoor. Als u echter al die logistiek hebt uitgezocht, kunt u een kijkje nemen naar enkele van de interessantere aanbiedingen! Een oplossing die vooral geschikt is voor kantoren, is de versheid timer of wanneer de koffie voor het laatst gebrouwen werd timer die beschikbaar is op sommige koffiezetapparaten, een timer geeft meestal aan wanneer de pot koffie nog vers was.

Als uw kantoor niet de beste waterkwaliteit heeft, zijn koffiezetapparaten met ingebouwde waterfiltratie systeem absoluut de moeite waard om te bekijken en kunnen ze heel wat doen voor de smaak van uw koffie. Voor degenen die echt geobsedeerd zijn door de smaak van hun koffie, is er niets beters dan dat van een koffiemolen bij de hand heeft en verse grondbonen te krijgen wanneer het tijd is om een ​​nieuwe kop te zetten, dus overweeg om een keuze te maken voor een elektrische koffiemolen of kijk zelfs eens bij sommige geavanceerde koffiemachines die een koffiemolen in het ontwerp hebben opgenomen.

Als uw personeel graag de hele werkdag koffie drinkt, hoeft u niet te beknibbelen op uw kantoorkoffie. Gelukkige werknemers zijn meestal de productieve bedrijven en met slechts een paar eenvoudige stappen (en enige aandacht voor uw merk koffie), kunt u herinnerd worden als het kantoor met de lekkerste koffie in de stad!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here